.

önskar att jag hade modet att hoppa

and the show goes on.

Hej!
Ja så här gick det när vi ringde. Mamma ringde hälsocentralen och dom sa att vi skulle kontakta skolsköterskan eller ortopeden. Så dom vägrade att ta imot mig kan man säga. Och skolsköterskan kan ju inte göra något mer än att ge mig massa tabletter och ortopeden har jag varit hos och han gjorde ju ingenting. (det var han sm sa att det kanske är borta när jag är 50 år.) Så min skolsköterska/min gud, ringde hälsocentralen igen och skällde ut dom och tvingade dom att ge mig en tid. Så sim sallabim så fick jag tid nästa tisdag. ÄNTLIGEN! Och min skolsköterska sa även att vi måste skicka in papper till försäkringen igen då dom avslog sist pga att dom inte vet vad det är som orsakar det som händer i min kropp. (konstigt när dom inte försöker ta reda på något...)
Aja så nu kanske jag kan få lite hjälp förhoppningsvis. På skolan kunde jag jobba typ 2-3 timmar, resten fick jag göra "mät jobb" så jag bara kan sätta upp plattorna när jag känner mig bättre. Lite tråkigt men det är ju också något som måste göras.
Nu ska jag fixa naglarna lite. Ingen mening att fixa fint då det förstörs när jag jobbar tyvärr..
Lite nervös också för veckan. Något skulle hända men vet inte om jag ska hålla andan för länge.

Imorgon kan jag lägga upp lite bilder på det jag gjort i skolan och så.
Nu ska jag fixa lite.

Peace out!

And so it goes on..

Hej, smärtan i handen/armen/armbågen gick över till nästan ingen smärta alls ett tag imorse men nu är det tillbaka igen.. Kan inte röra tummen nästan, så jädrans jobbigt!
För er som läser och inte redan visste så har jag fått nån wierd skada på tummen från skolan när jag rev en mur jag hade byggt med fel verktyg då jag inte hade fått en murarhammare, och sedan eftermiddagen den dagen har jag haft ont..
Jag har varit på hälsocentralen, handspecialisten, hand terapeft och 2 olika sjukgymnaster för att få till handen.
Handspecialisten var den bästa i hela staden där jag bor och han sa att om jag har tur så är det borta när jag är 50 år, mer kunde han inte göra. Tycker det är sjukt dåligt!
Jag är inte änns 18 år och har redan så mycket problem men min kropp. För då när jag var till honom hade jag bara fel på tummen men jag sa att det kändes som att det började sprida sig till handleden men ah han gjorde ju inget heller. Nu är det handleden också som knakar och har konstant ont även armbågen som jag har ont i och axlarna (som jag haft flera år) och nu alla fingrar på handen. Just för tillfället är mina fingrar väldigt svullen och jag har ont, så mami ska ringa doktorn imorgon för han måste göra något nu.
Men ah, jag skriver sen vad han sa så ska ni få se vad lite dom gör. Det minsta han iaf kan göra är att starta en utredning och prova sig fram..

Men nu tänker jag inte klaga mer. Sitter och kollar på ett program om world trade center. No words can help them now. Så jag tänder ett ljus istället.
Sova nu sen plåga mig igenom skoldagen imorgon i hopp om att jag inte har så ont.
Peace out!

Så jävla ont..

Hej, idag är en dålig dag. En sjukt dålig dag, vill bara lägga mig ner och gråta. Mina fingrar är sjukt svullen och jag har jätte ont från armbågarna och ut i hela händerna. Kan inte änns knyta näven för fingrarna har blivit för fet.
Men vad spelar det för roll, ingen bryr sig ju så.. Min syster har ännu ondare som nyss opererat halsmandlarna och polyperna så hon har svin ont. Dock har hon smärtstillande som kan hjälpa henne.
Jag får väl bita ihop som jag gjort ca ett år nu, eftersom vart jag mig än väder så får jag ingen hjälp.
Inte så konstigt kanske eftersom ingen tar tag i något, inte änns jag tycker synd om mig själv.
Ne jag skiter fan i allt nu, kommer ju inte kunna jobba på måndag heller om det är så här för när jag jobbade även fast det var lite svullet den här veckan så har det ju blivit mycket värre nu. Så jag går ju miste om lön där också då. Jippi!

Jävla skit, nu ska jag lägga mig igen, ingen mening att vara uppe när allt bara går dåligt heller.
Sjuk var jag igår också, ut på kvällen. Var väl helt okej. Nyckter dock. Ikväll är det vollyboll fest med alla lagen men jag ska inte gå.


ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........

Sue!
Är glader idag med! Mami kom hem igår, sjukt skönt! Fick en one pice och en vattenpipa av henne också. (': Underbar hon är!
Men just nu sitter jag i hackås och är barnvakt till Julia med Johanna och Jesper. Dock lekte hon nästan bara med Jesper.. Sofie var och hälsade på också, det var mys!
Vi lagade tacos till middag och Jesper lärde Julia hur man inte ska beté sig, tex sitta på bordet. haha.
Men vafan, det dog hon inte av. Johanna och Jesper gick upp med Julia runt 20-21 och dom har inte kommit ner än så jag antar att dom däckade allihopa. Tur jag har Gizmo och Viggo att roa mig med och höra när Chapplin piper från hallen. (:
Imorgon ska vi hem igen till mami för på måndag är det skola, och första dagen på apu:n. Ska dock ha min på skolan första månaden men det blir nog kul.

Har tänk på en grejj nu när jag läste lite bloggar och det är att alla (inte ALLA, men dom flesta) bloggare som är mer känd och tjänar på det skriver att dom är mänsklig och lika trevlig och givmild som vilken annan person som helst. I alla fall kan jag verkligen inte hålla med! Om dom nu tjänar så bra så är det för att dom handlar dyra saker. Typ jackor för 4000 kr och strumpor för 400 kr osv. Fel att handla random grejjer som strumpor iaf för normat pris och kanske ge en välgörenhet lite då och då. Som att det kommer köra deras ekonomi i grunden..
Men det är deras val, men då ska dom fan inte säga att dom är som alla andra, för vi som har mindre ger mer utan att förvänta oss något tillbaka.
En bloggare kanske skulle göra det för att få en bättre bild och få fler läsare.

Aja det är min tanke idag, efter mina drömmar osv. Tänker dock inte skriva om det här, nu.
Nu ska jag sega vid tv:n sen sova. Håller tummarna för något bra på cartoon network.
Peace out!

fuck my life

Första skoldagen=sög. Fick massa verktyg och mera arbetskläder. Är dock den ända 2an på hela bygg som har plattsättning så jag kommer måsta vara med vuxen eleverna typ hela tiden, och få vara nästan ingenting med min klass.
Får inte heller dra ut på praktik nästa vecka som alla andra, måste stanna inne med vux.. Min 7de iphone har nu gått sönder också efter 5-6 dagars användning, så nu har jag ingen väckarklocka tills imorgon och jag kan inte få tag på någon..
Min dator dampar sönder också så hälften av det jag haft på datorn är nu borta. Hmm, något mer som gått dåligt idag? Ah, jag har inte kunnat äta sen skol lunchen som bestod av lite makaroner och sallad. Somnade när jag kom hem också eftersom man inte får mycket energi av att inte äta och sen inte ha någon sysselsättning hemma.
Så nu kommer jag inte somna försen 4-6 imorgon bitti och det betyder att jag kommer försova mig.
Det är dock bra för då är jag hemma när Johanna kommer hem. Saknar henne och mamma som fan!
Säkert massa mer som gått dåligt idag men vafan jag orkar inte änns försöka tänka.
Nu ska jag gå och dö eller iaf drömma om att dö.

flm
Peace out!

RSS 2.0