kewl..

Shooo
Kul att blogga med all denna respons man får, får verkligen insperation till att fortsätta. (ironi) Ja jag har inte gjort mycket alls, legat hemma i fosterställning typ. Idag har jag jobbat och blivit attackerad av en massa barn, en unge slog mig också. Så jag slog tillbaka! Nerå. Efter jobbet gick jag med Johanna och Rickard till Frösön och tog bussen därifrån, när jag kom hem var jag ute och sprang och sen duschade.
Nu sitter jag ensam hemma och har så tråkigt man bara kan ha. Fml just nu.
Inte så lätt att få den där "happy feelingen" när man är så här ensam om nätterna. What ever. Fått ny telefon också, den är helt okej, utom batteriet som håller en dag.
Ska jobba imorgon, vart jag blir och med vem har jag ingen aning då jag antar att min handledare blivit farsa och blir nu borta 10 dagar. 

Peace out.

När ska man få tiden att rädda sig själv?

Blogg torka, livs torka, same shit. 
Idag var vi och kollade på en ny lägenhet, kul kul. På vägen hem trippade mitt humör. Nu är jag sur, irriterad och lite ledsen faktiskt. Det jag saknar mest just nu är närhet av en som inte har en susning. Kanske ska åka till Carro senare, Johanna åkte typ nyss men jag kände att jag inte orkade just nu. 

U born as a babe, grow up as a princess, then life grows you up and becomes a bitch. Then you die.

sick 'n tired

Once again, sick ´n tired.
Såååååå trött på att alla ska ha lika/samma. Lika kläder, samma märke på skorna. Till och med samma kille.
Får faktiskt illa av hur man väljer att leva, tar någon annans liv för att hon/hans egna liv är skit.
Tror jag fastnat i nostalgi igen. Svårt att glömma och ta sig ur. Skönt att det inte påverkar mig på samma sätt iaf.
Jag har egentligen inget att säga. Bara att jag är trött på att vara en bitch som bygger upp något bra som sen ska ges bort till en som redan hade något. 

Peace.

fler hål

Tjohoo. 
Var ju på magneten i onsdags morse, trodde jag skulle få sitta med handen i bara men ikke, dom skickade in hela mig i en as trång sak. Inga kläder eller smycken var tillåtet heller så fick ligga näck i ett fint nattlinne som var öppet framtill i en halmtimma i den där högljudda saken. Lagomt sur var jag också då jag hade sovit knappt 2 timmar och allt jag gjorde blev fel den morgonen..
Men jag överlevde. Efter det så åkte jag hem en snabbis sen ner på stan och piercade mig igen. Älskar det!! Är det wierd att få en kick av att få en kanyl i sig? 

Mer har typ inte hänt direkt. Va på krogen igår lite spontant sådär. Efteråt kom Max och hämtade oss så åkte vi på roadtrip. Blev strypt av bältet x antal ggr också. Men de va kul, sen lämnade vi Emma och åkte hem till oss och nötade super mario tills alla utom jag låg och sov. 

Det va typ det, här är en bild på nya piercingen. Kunde inte lägga ut innan för jag har haft en FET fläskläpp, fortfarande svullet men inte lika mycket. 




Peace!

min kropp blir utsatt för nålar..

Hej! Jag va till UMO idag pga att mina ppiller (om det är dom) gör så min kropp flippar. Slutade med att jag fick tid till doktorn som ska ta cellprover. Ska även känna efter knölar på brösten då jag måste tillbaka direkt. Känns ju kul att det kan vara något illa den här gången..
Imorgon ska min kropp utsättas för nålar ännu en gång, först på sjukhuset. Ska vara där strax efter 7 på morgonen och få kontrastvätska och sen ner till magnetröntgen. Sen strax efter elva ska jag till Peckas där Emil ska pierca mig. Får se när det kommer bild, kommer vara styggt i början. 
På kvällen kommer Malin (om inte vi drar dit) så ska vi bara mysa hela kvällen. Det behövs nu!

Ikväll ska vi nog vara med Alexandra, kanske mysa med Nikki, vem vet? Nu värker min kropp så sinnes sjukt mycket att jag ska dö en stund. 





Peace out! / Thezz

one thing left

En sak jag kan säga just nu är att jag verkligen skäms över att vara människa.
Kollade nyss på bilder av djurexpriment från Kina. Det är vidrigt, jag mår illa av våran ras. Till och med apor som vi är släkt med kan vi inte behandla rätt. 
Och direkt efter jag ser en masa bilder av kaniner som ligger och lider lägger en person upp en bild på en pälsjacka av just kaniner. Fyfan va vidriga mäniskor säger jag bara!
Jag stödjer inte, kommer aldrig och har aldrig gjort, allt detta med djur som ska lida för mäniskans skull.
Att köpa riktig päls är vidrigt! Samma sak med zoo, varför ska man ta djur och kasta in dom i burar bara för att sedan bli ut stirrade när dom skulle kunnat springa fritt i det som dom kallar hem?
Expriment och allt som har med djur är så jävla vidrigt, och jag är så glad att det finns mäniskor som jobbar mot detta. Önskar bara man kunde gjort mer än att hata bakom en dator skärm..


jag vill inte lägga upp bilder, men det finns på facebook på en sida som heter forkning utan djurförsök om ni vill se, riktigt grova bilder dock..
Allt jag har att säga för nu. Skäms verkligen..

RSS 2.0