Time moves on, do you?

Nu när det bara är en dag tills 2012 så funderar jag lite över vad jag gjort 2011 egentligen. Jag har festat men nästan bara nyktert, jag har varit i skolan men knappt pluggat, jag har haft min första APU utanför skolan som gick rätt awsome och jag har fått mitt hjärta brustet minst 5 gånger. Jag saknar mina älsklingar Freaken, Snuttan, Lelle, min mormor och min vän E.
Med andra ord har detta år sugit lite extra än de andra året. Och mina nyårs löften är enkla:

Jag skiter i mr x nu, han suger.
Jag ska träna så jag kommer i bättre from.
Jag ska inte banta men där i mot äta bättre.
Jag ska sluta röka på heltid då det är löjligt dyrt.
Jag ska spendera mera tid med mina nära och kära.
Och till sist, jag ska bli bättre. Känna ångest, sorg, deprimerad osv så lite det bara går.

Det är mitt nya år, mitt 2012!
Jag bloggar mer när jag kommer till stan imorgon då jag är hos papi nu. Vi har varit på bröllop idag så bilder kommer. Jag har till och med burit in en höna som satt ute på ängen och frös. Hon var jätte snäll och tyckte om mig för att jag bar in henne. Även en höna och en tupp blev vi av med idag, antagligen räven. Hittade massa fjädrar så vi antar det. Men Rävar måste ju få mat dom med, sorgligt bara att det blir som det blir.

Klockan slog nyss 00.00 det betydet sista dagen på året, ta vara på den kära läsare.
Jag lägger upp bilder imorgon om jag har internet hemma, var och shoppade i onsdags också och färgade håret så kommer bilder på det med. 

Puss på er! Peace!
 


Julhelgerna still is on.

Hej alla! God fortsättning! Hoppas alla haft en toppen jul, jag var bara hemma hos mamma på julafton så kom pappa, Lillemor och Julia dit en sväng med julklappar och sen när dom åkte så kom mina bröder Micke, Pether och Pethers flickvän Elin och hans dotten Agnes. Kvällen var mysig, dock tog den slut för fort.
*Sadface*
Dagen efter julafton så åkte vi till Kicki och åt middag och myste, det var så himla mysigt det! På kvällen kom Emma och Nichole och vi bara tjattrade på och spelade GAMES! Haha nostalgi! Jag och Emma losade dock sjukt mycket..

Igår var jag och Johanna på stan en stund innan vi åkte till pappa. Vi kikade en snabbis på mellandagsrean. Jag hittade 2 klänningar/tunikor för 100 kr och 2 nagellack för 40 kr. Hittade även ett halsband för 50 och en väska för 50 kr. Kändes värt att köpa det.

Snart ska vi åka in till stan igen och sen på torsdag tror jag det var så åker vi tillbaka hit sen åker vi till Kattis och kör skoter hela dagen! (:

Dagen innan nyår blir det bröllop för två underbara människor och dagen efter på nyårsafton så åker vi till stan för att ringa in det nya året med alla fina vänner.

Just nu är jag i Hackås och det verkar som att stormen Dagmar inte vill ge sig direkt, stormar fortfarande..
Nu ska jag mysa mera med Julia, hon pratar så himla mycket nu och är så kram gó!

Bilder på det jag köpt kommer så småning om. Ska se om jag kan få låna pengar till en jacka också som jag VERKLIGEN behöver då min dunnjacka har massor av hål i, det finns inget dunn alls i armvecken och den blåser rakt igenom och det hjälper inte att torktummla eller något.. /:
Men får väl fortsätta frysa denna vinter annars, men det är sjuk rea på wese så tänkte passa på att köpa en bra jacka direkt om hittar pengar hos någon som vill låna ut.

Nu ska jag dra, det är en höna/tupp (?) som låter här inne. Haha landet det! (;

Peace out!

less

Så jävla less just nu. I den här familjen är det svårt att få uppmärksamhet, om jag försöker berätta något så är det ingen som lyssnar. Komentarer från x som t.ex:

Jag: Varför kan ni inte vänta, om jag pratar med någon så drar ni iväg direkt men om ni pratar så måste jag vänta på er?
x: Jaha vem pratade du med då? Just det ingen!
Det här va i slutet efter en kväll på krogen då ingen märkte att jag träffade någon jag känner och pratade med dom. Men just det, då hade jag ju inga vänner och ingen hade pratat med mig på hela kvällen.. Enligt dom, och inte änns när jag stod bredvid dom såg dom mig inte så jag blev kvar ensam. Känns ju bra.
Såna här komentarer kommer varje dag från x, och hade jag inte haft så mycket nytt i mitt liv just nu hade jag varit mitt gamla jag. Men börjar typ sakna det om jag ska vara ärlig, brukar tänka tillbaka och önska att jag var där igen. Livet va piss men då visste jag iaf vad det berodde på. Nu är det bara förvirrande...

Såg en hemlös igår. Han hade betalat 5 kronor för att komma in på toaletten för att ha någon stans att dricka sina öl utan att frysa ihjäl. En väktare hade kommit dit och låst upp dörren för att tvinga ut honom därifrån, han hällde ut alla hans öl och stog och höll upp dörren i hopp om att han skulle resa sig och gå ut. Den hemlösa satt lutad mot toaletten och ville inte där ifrån. Inte alls konstigt tycker jag då det ända väktaren gör är att riskera den hemlösas liv för att han ska få avsluta sitt skift och åka hem. Att dom inte hjälper dem att bli ren, skaffa jobb och hem.
KUUUUUUUUUUUUUUUUK, datan dog så texten försvann. Inte lust att skriva om det heller. Ska gå och kolla om det kommer någon buss snart som jag hoppa framför.
Peace out!

Is it true?

Utgång igår för att fira Lars som fyllde år. Rolig kväll, tappade dock telefonen i golvet på krogen och blev av med batteriet som tydligen hade hamnat i en kompis sko. Hon hade dock hunnit hem innan hon märkte det så får hämta det någon dag, tills dess är jag mobilfri igen. (:

Idag åkte jag och Johanna till pappa, inte hänt mycket alls här mer än lekt med gull Julia som springer och säger "Jag heter Julia" med en dialekt från Luleå. Skönungen.
Jag såg förövrigt slutet av något program om poliser som stoppade pedofiler, eskort och de som säljer obsenta filmer och en av dem som var dömt skar det i magen när de berättade vad han hade gjort. Han hade då filmat när han hade haft sex med djur och då var det (som jag fattade det) mest hästar, och det fanns ca 100 cd filmer i varje låda och han hade kanske över tio lådor.
De som gör något sådans borde man seriöst hugga kuken av för de verkar ju inte veta vafan den är till för.

Aja, sånt för mig så jävla äcklad och blir nedstämd såfort jag tänker på det..
Nej nu ska jag inte deppa, imorgon blir det vollyboll och sen mysa med min underbara Casper som jag saknar redan. Jag vet, jag är besatt av han, men han växer ju så fort. (':

Min underbara syster har ju påbörjat sin behandling nu som ni kan läsa om i hennes blogg:
http://crushorcrash.blogg.se ge henne allt stöd ni kan så fixar hon det. (:
Änskar att jag hade fått så bra hjälp som hon får, dock för annan orsak men ändå. Glad för hennes skull.

I veckan vet jag inte vad som händer försen på onsdag då jag har först prov sen utgång då vi ska supa ner Sofie som ÄNTLIGEN fyller 18 år! Och på torsdag är det julavslutning.

Peace out lovers!

Sysselsättning

Hej alla älskade, underbara läsare! Uppskattar verkligen att så många kollar min blogg varje dag även fast jag inte bloggar, ska prova blogga lite oftare. (:
Just nu bloggar jag för att hålla mig upptagen så jag inte märken när spökena kastar ner något i köket eller släcker lamporna. Hatar att vara helt ensam hemma så inatt blir det ingen sömn kan jag nästan lova och inte kika på något som har med något läskigt att göra.
Idag fyller min mami år. Världens bästa mamma! Grattiz till henne. (':
Ehm ja vad har hänt sen sist? Jag har kikat på vinterakros show, bilder kommer såfort jag får dom av Ellinor.
Jag har haft min första APU-månad, det var kul men sjukt jobbigt att gå upp så tidigt när man inte kan sova om nätterna. Nu i skolan går det bra, jag ligger inte efter i något utom engelska b kanske. Sjukt svårt!
Ja senaste tiden är det krogen som har jänt bara, varit ut sjukt ofta, nykter dock typ varje gång.
Funkar bäst utan alkohol i kroppen. Sen är det typ inte så mycket mer tror jag..
Jag och Johanna har klätt granen idag, den blev as fin! :D
I tisdags så var vi i storakyrkan och kollade på musikarna som hade jätte fint luciatåg och senare på dagen gick vi på vinterakros show igen. Men som sagt bilder kommer.
I helgen var vi först på kapten röd och våran kusin som tydligen kände Björn (Kaptenen) fick komma upp på scenen och sjunga med honom. Lagomt svartsjuk, såg en som var sjukt lik en vän som gick bort för några månader sen också, det gjorde mig lite nerstämd för jag trodde verkligen att det var han som kom tillbaka till oss, efter jag såg "honom" sjöng dom saknade vänner också. Fick bita mig i läppen för att inte börja gråta.
Dagen efter var det vollyboll Beach turnering, jag och Johanna sög men det var riktigt roligt! Sen på kvällen var vi ut och åt med laget sen drog alla 18+ in på krogen och ägde strippstångarna!
På söndagen blev det till att dra på träningen på kvällen som slutade med att alla upppdaterade om vad som hände på krogen för de som itne var där eller inte minns riktigt. Super roligt iaf!
Men ah det är inte mycket mer som hänt tror jag faktiskt.
Bloggar mer när jag har lite bilder.
Btw, jag är röd/svart hårig nu så hojta om ni är osäker på om det är jag om ni ser mig!
Peace out!!

RSS 2.0