Bloggdax, sovdax, skoldax.

ey.
Virriga dagar har gått och jag tänker inte nämna något då det är ett par stycken där ute som läser min blogg.
Kom hem igår iaf, städade, rensade rabatterna och tvättade och höll mig sysselsatt. Sen kom Emma och hämtade upp mig och Sofie så drog vi på coop och köpte chips och dricka som vi svullade, plus muffins som Sofie hade med sig! Sjukt att vi inte hamnade i koma.
Vi satt och pratade massa sen drog Emma och jag och Sofie fortsatte prata till imorse nån gång.
Idag har jag städat ännu mera och börjat gå igenom massa saker.
Snart är Kajsa här, hon ska sova här inatt så drar vi till skolan imorgon tillsammans.

Har sjukt ont i huvet och har ingen matlust, har försökt få i mig frukt men gick inte så bra.
Kanske jag saknar mami och Johanna för mycket? Aja saknar man någon kan man inget annat göra än att längta..
Jag drömde nån till sjuk dröm i förrgår igen, minns dock inte vad men minns att jag var rädd för den när jag vaknade.
Jag har tänt ett ljus också, för er. Ni som är sjukt saknad.

Nu ska jag sluta innan jag öppnar mig i bloggen, ska trycka i mig en ipren och försöka hitta något jag vill äta.
See you in school!
Peace out. /T

vilken väg?

Hej, inte bloggat på ett tag nu. Det beror på att jag är nollställd.
Jag vet varken in eller ut just nu. Till och med mina drömmar blir till mer verklighet än min vardag är.
Drömde inatt att jag var på skolan och såg min pojkvän där (han finns inte i verkligheten) och han smet ut för att dricka öl med sin farsa, och jag blev jätte arg för det för att han var ungefär i min ålder eller lite äldre och var redan alkoholist. Så jag gick ut och skrek på honom och sen gick jag till mina flickor som satt där ute en liten bit bort vid nå plastmöbler och pratade med dom för jag visste inte hur jag skulle göra med honom. Efter en liten stund kom han dit och satte sig i mitt knä och jag började hålla om honom och la mitt huvud på honoms axel. Sen frågade jag hur vi skulle göra och han svarade att han inte visste, sen frågade jag om han skulle sluta dricka eller iaf minska och han svarade nej. Jag tror jag höll fast vid honom ändå. Sen vaknade jag..

Så idag började jag tänka utanför lådan om den där drömmen om hur jag skulle gjort i verkligheten. Och jag kom fram till att jag skulle behålla honom för enligt mig är det inte något som stoppar mig, jag är för rädd för att vara ensam. Så länge killen inte slår mig stannar jag, till och med om han skulle slagit mig hade jag nog stannat. Och när jag kom fram till det blev jag lite besviken på mig själv att jag inte tycker att jag förtjänar någon bättre.
Jag vill inte ha någon som tar bra hand om mig, det är därför jag alltid blir besviken.
Svårt att förklara men som sagt, jag kan inte tänka klart nu.

Jag saknar så många just nu och mer än hälften av dom har lämnat mig för gott. Det svider lite.
Därför åkte jag till pappa ihopp om att det skulle bli bättre, men det blev det inte för här kan jag inte visa hur jag mår. Inte i stan heller men där kan jag gömma mig. Inte här.

Jag skulle verkligen behöva x nu, ännu en person jag antagligen har förlorat för gott.
Nu då? Jag vet inte hur jag kommer upp, skulle behöva en hjälpande hand.

drEam

min högsta dröm är att bli lycklig.

saknaden blir stor

Saknar då du höll om mig. <3
Detta år har varit en rätt fet nitlott, skulle kunna göra ett collage med alla jag förlorat iår, majoriteten är död tragiskt nog.
Jag funderar på att ta ut lite hemligheter så jag kanske får mindre att tänka på, men om jag berättar dom får jag ångest och ångrar det starkt. Kanske inte är redo att tala om alla mina hemligheter, inte än. Efter över ett år är jag ännu inte redo, kommer jag någonsin bli? Vem vet..

Den här dagen har iaf varit rätt bra. Vaknade av att dom skriker och bråkar utanför mitt rum, inte okej. Hatar bråk.
Klev iaf upp då och följde med mami och Johanna på affärn, sen åkte vi hem och jag duschade och käkade middag sen åkte jag och Johanna till min bror och hans flickvän och kollade på film. Nu inatt har jag suttit och försökt få i hörlur i örat men det går inte för smycket tar imot där bak.. Aja värt det! Sen har jag hett fast gummisnodd på mina ringar jag har till lillfingrarna för jag tappar dom annars hela tiden, dom är lite för stora. Men det blev bra nu. Tappar dom annars hela tiden och vill ju inte bli av med dom.

Vill inte skriva just nu, är för nervös och utslagen. Vi hörs när det blir bättre. Kanske imorgon om jag har tur. Haha den va rätt bra. Jag, tur..

Här är iaf mitt nya hål i örat som jag tog i tisdags.


Peace out! /t

så pass?

Somade igår med alla kläder på runt 2-3 tiden, vaknade 9 imorse.
Inatt drömde jag den där drömmen igen. Kan inte låta bli att bli så här då.
Funderar på att stänga min blogg så man inte man läsa den, men jag venne.
Idag är en sån här dag jag bara vill ligga i sängen och dra täcket över huvudet men kanske ska man bryta trenden, eller inte.
Har funderat massor på sistone om det kanske är dax för mig att släppa taget om allt, glömma så gott jag kan. Alla gör misstag men enligt mig ska det inte ta ett år att komma på att man gjort något fel och sen när man kommit på det bara anta att allt är okej, inte tänka på att det var fler med i leken. Leken utan regler.
Jag säger strunt samma, det gör inget, nej det går jätte bra och förlåt allt för ofta. Har inte menat det en ända gång.
Men jag måste säga så för annars kommer det frågor och jag tänker inte ställas mot väggen.
Vet dock att det kommer bli så nu, med en person. En av dom 3 dom vet. Den ena frågar alltid frågor, den andra slutar inte säga förlåt. Jag hatar det ordet, förlåt. Vad betyder änns det? Och den tredje? Den tredje vet jag inte, gör som mig antar jag. Glömmer.
Men om jag ska glömma och vi säger att jag går tillbaka, hur vet jag då att det inte blir samma sak? Antar att det är den risken man får ta men jag tror inte att det är värt det. Men jag venne.
Jag vet inte om någon av er läser bloggen, hoppas inte men om en av er gör det så kan jag inte säga att jag saknar det lika mycket som du. Kan nämna 100 saker för att du ska förstå men båda vet att du inte klarar att lyssna. Du får kalla mig din vän om du vill men jag är inte där än för jag har ännu inte glömt. För allt började med en sak och det var inte mitt fel, eller jo det var det. Det var mitt val. Men jag är inte hon längre. Nu är jag mig igen, eller jag vet inte. Jag vet ingenting längre. Jag är ställd mot väggen med frågor jag ställer mig själv och jag har inte tillräckligt med svar.

Men som min handdoktor eller vafan man kallar han säger, "lär dig leva med det. Det kanske försvinner när du är 50 år". Det svaret passar till alla mina frågor, min hand/handled/armbåge och axel blir värre men 50 år, det är väl inte så långt dit. Men jag får börja tänka svaret: "lär dig leva med det" varje gång jag kommer på en fråga om hur det ska gå. Om en expertdoktor säger så kan jag det med. (Det där är bara logiskt om man vet vad för fel min handled fått och doktorn svarar sådär.)

Jag saknar min bästa vän otroligt mycket just nu. Jag behöver honom, men han är inte här. Han är borta nu, för långt bort för att jag ska kunna åka dit och krama om och gråta ut och berätta allt och veta att det stannade där det jag sa.
Jag tror att många tror att jag är som jag var förr och att vissa tror att jag är den jag varit, ingen har fått lära känna "mig" iaf det senaste året. Önskar jag kunde hitta någon att lita på igen som var här för att stanna.
Och det kan jag lova att jag har försökt, men jag har aldrig öppnat mig för dom har hunnit svika mig innan jag hann dit. Gråter aldrig inför någon, hade en men inte nu längre. Jag tycker att man är stark om man klarar av att gråta inför någon vän, det är starkt att visa sig svag. För gör man det, då blir man stark.
Jag har inte kunnat skriva texter på länge nu, det har kommit ett lås typ. Kommer bara på några ord som jag vill skriva om men det kommer inte längre än så. Och för mig duger inte 5 ord.
Men jag ska prova lite idag. Vill helst ut bara för jag såg att det regnar, älskar regn!





Peace out!

Mysdag

Hello gullefjun.
Idag har varit så mysig. (':
Hade smink på mig idag för första gången på typ en vecka, känner att jag börjar landa nu igen.
Kunde inte sova inatt så ist för att prova somna vid 10-11 på förmiddagen så följde jag med mami ner på stan som skulle ha en ny bikini för hon ska snart åka till Turkiet. Hon hittade 2 jätte fina.

Vi gick runt på massa affärer och bara myste mest. Jag hittade ett par jeans shorts och en tunika/tröjja.
Och jag har letat som en tok efter ringar till mina lillfingrar då jag har väldigt små händer så dom måste vara ca 8 mm i diametern, och idag så ville mami på india och där fanns det! På rea också! Så glad. Jag köpte 2 stycken.

Vi var även in på indiska, älskar den affären. Där hittade vi en super fin mugg som jag är så kär i, den var också på rea så den följde med oss hem.
Sen åkte vi och handlade lite på Willys och där råkade vi riva ner en stor vattenmelon i golvet, haha opps.

När vi kom hem så gjorde vi hemmagjorda hamburgare, sen städade och tvättade vi massor.
Dog i sängen ett tag men blev väckt av mami och Johanna som sa att det fanns glass och hemmagjord chokladsås.
Inte helt fel att vakna till. (:

Inatt hamnade jag i det förflutna lite med massa minnes osv, och jag är stolt över att jag lät mig själv överleva.
Skrev ett brev till mig själv för inte så längesen, jätte personligt så jag säger inget om det men jag hittade iaf igår ett annat blev som jag skrev till mig själv när jag mådde inte som sämst men på väg dit. Jag var sjukt hård mot mig sjäv i det. Förstår inte hur man kan låta sig själv hamna där. Men jag överlevde en gång, nu gör jag det igen.
Jag är inte redo att lämna den här skiten än.
Så ni kan ju hälsa till satan, vi hörs!

Aja nu kom jag nyss in iaf då jag, mami och Johanna var upp på jordkullen en snabbis. Nu måste jag bädda sängen och trycka in alla kläder i garderoben.
Intresant inlägg, verkligen.


Jordkullen


Jaoo


Mami och Johanna


Elden





Mami


Johanna


Tröjjan/tunikan jag köpte.


Jeans shortsen.


Lillfinger ringen.


Och den andra ringen.



Peace out!

AIDS/HIV





2011=sista?

2011 är inte mitt sista år!
Detta år har varit hemskt faktiskt. Min kära mormor gick bort och en gammal klasskompis som alltid var så glad då man träffade honom. Min älskade häst/bästa vän var vi tvungen att sälja också.
Den person som gjorde mig lycklig lämnade mig. Jag ramlade tillbaka i min depression och håller mig på avstånd från mina vänner. Jag är så arg och ledsen och känner verkligen mening med att gå upp ur sängen. Jag har börjat sova dåligt igen, är sjuk just nu också.
Jag har shoppat upp nästan 15 000 kr i sommar + litet tag innan. Alltså inget körkort för mig. Yejj!

Shoppar gör jag för att ha något att vara glad över, idag har jag köpt ett par skor, ett par stävlar, en resväska (fast jag inte änns ska åka nånstans) och godis.
Här är lite bilder på lite av det jag köpt i sommar. Ångest!


Begravnings skjortan jag hade på mormor
och Eduards begravning. Vila i frid.  



Smycken


Snö smyckena


Yran band, jobbade på yran första dagen så det blev inge 3dagars.


Sprit såklart till yran.


Jeansjacka


Ipod 160 gb classic


Köpte en digitalkamera äntligen så slipper man dra med systemkameran.


Mörkblåa är helt nya och dom ljusare var med på yran så dom är snart redo att kastas.





Mina klackskor eller vad man säger och mina älskade stövlar. Har tom på mig stövlarna inne nu. Älskar dom!


Min AIDS jacka, köper något varje år från AIDS/HIV kampanjen. I år blev det en jacka.


Köpte mina första solglasögon, inte vågat använda dom än. Känner mig som en nyckelpiga.


Vanilj parfym och Tease.


Strandkläningen som är lika lång som mig.


Röd huvtröjja, vit "kort tshirt" eller vad man kallar dom och ett svart linne.


Sjömans tröjja och genomskinlig tröjja.


Ful svart kjol och en vinröd vanlig tröjja.


Blomig tunika och ett vitt linne.



Vitt linne helt vanligt och gul huvtröjja.


Grå tjocktröjja, blomig bh, rosa bikini, rosa och svarta leggins.


Blomiga typ världens skönaste byxor och en as stor grå tröjja.


Jeans tröjja/jacka, mjukisbyxor shorts, trekvarts leggins.


Bruna trekvarts byxor, vit random tröjja, grått linne.


Energidrickor ofc.


Mörkblåa chinos, jeans shorts, rosa bh.


Jeans och ljusblå/gråa chinos.


Favorit halsbandet, fick det dock gratis för det var sönder så bara stenen är från
snö så drog jag på den på en helt vanlig silverkedja. Älskar det.


Mössa och googels till skidorna i vinter. Och cigg, röker inte just nu men dit har
det gått rätt mycket och kommer bli mer med tiden.


Resväskan jag ska ut och resa i mina drömmar med.


Köpte ett halsband till en student, värt det..?


Orange tubtop eller vad det heter, whatever.


Fucking handldensskyddet.


Smink, nagellack och ppiller.



I det svarta fodralet ligger min 6 eller 7 iphone så den har jag inte änns öppnat.
Och min kamera, batteriet dog så var tvungen att använda systemen så ni kan lika gärna få de den också då.


Aja där är det jag hittade nu som jag köpt nu i sommar. fyfan..
Har inge mer att säga nu, tänker inte gå ut i bloggen lika mycket som förr såatte.
Den 6e (idag) är en skitdag så jag ska anstränga mig allt jag kan så jag kan få sova fort hela dagen.

Har btw hittat dom finaste insperations bilderna men jag tror inte jag kan lägga upp dom för dom flesta är nakenbilder  så.. Men ni ska få nån iaf.











Milda bilder, älskar dom. Dom är fin.
Skriver ett annat inlägg nån dag om yran för nu brinner snart min dator upp.
Peace out!

RSS 2.0