Bli animal protector!

Förbättra framtiden för miljontals djur.

Gå med WSPA och bli animal protector, det går att skicka ett bidrag lika så som man kan bli mådnadsgivare. Kika in på deras sida. (Klicka på bilden).
Du kan rädda liv!
Från och med nu ska jag ge 20% av allt jag säljer för här på min blogg till WSPA, det blir inte mycket men det är i alla fall en början.

Önskas!

Hej! Nu när jag har så många som kikar min blogg så tänkte jag passa på att göra en efter frågan på vad jag skulle vilja ha så om någon har att sälja, byta eller skänkes så kan ni väl maila. (:

Det här albumet eller andra med Marilyn Manson.


Någon av Marilyn Mansons böcker, spelar ingen roll om det är svenska eller engelska.


Eller någon som har Body Shop produkter du inte behöver eller vill ha? Hör av er om ni har vad som helst där ifrån som ska bort. 



Tack för att du läser och hoppar du fyndar mycket! (:

Peace out!

Nu är det dax!

Idag har vi firat Ricke som fyllde 21 år. Vi började dagen med att skicka tillbaka Ricke till sängen då han var uppe med tuppen och sprang runt imorse, 2 timmar senare gick jag och Johanna upp till Rickes pappa och hämtade lite tårt grejjer som vi hade gömt där, blev även bjuden dit på middag senare. (':
Sen fixade vi tårta, sjöng och sen städade vi lite sen tog vi bussen till stan och mötte mami så vi kunde åka och köpa presenter och hämtade upp lite som Johanna hade beställt också. Köpte även 4 filmer till mig själv också, när jag kom hem insåg jag att 2 var blu-ray och att dom tydligen inte funkade i vanlig dvd så får köpa mig en sån också då! 


Där är mina filmer jag köpte, Never Back Down, The haunting in Connecticut, An american crime och The Cove. Alla är galet bra och jag rekomenderar verkligen alla att titta på The Cove!

Sen bjöd dom in mami på tårta och så fick hon se hur dom bor, senare vart det middags dax hos Per, det va det godaste jag ätit på LÄNGE! Ååååh jag vill ha mer! Vi fick vegitarisk lasagne med massa paprika, lök, oboguine och massa annat i. Åh så gott! Fick även låna med mig en bok om Marilyn Manson hem som Per tyckte jag borde läsa. Kanske kan somna inatt då för hoppningsvis!

Har sovit mindre än 7-9 timmar på 3 dagar nu så jag kan knappt tänka just nu men det fixar sig, hoppas jag kan somna om jag läser lite inatt nu då.
Har kollat igenom massa bilder från tiden då jag inte mådde så bra och gaash vad det triggar, nu ska jag börja träna igen! Jag har ju lärt mig att kontrolllera det så nu ska jag kötta och ska fan vara smal när det är dax för min student så lika bra att börja nu.. Känns som att jag inte kan leva riktigt heller innan jag är det, ingen vill älska en mänsklig valross lixom, oh well nu så ska det ändras. (:

Aja nu ska jag kika på Jerry Springer sen läsa boken. 

Peace allihop! Keep up the good mood!

RSS 2.0