Kbry

Hey, idag har jag varit på skolan. Jag slipper Kemin och Fysiken nu så jag fick gå hem typ 3-4 timmar tidigare, as härligt. Men ngt mindre härligt var att jag tappade bort mina cigg så jag rökte min första cigg typ nyss med Jocke. Men nu har jag dom igen så nu är det bra. Jag ska snart till stallet med Johannna å sen ska jag hem å städa å plugga. Inatt sov jag för första gången på länge oxå, men jag drömmde skumma drömmar och vaknade utan bh (somnade med kläderna) lite konstigt men men..
Jag nördade pokémon igår oxå, de e fan bra det. (;

På lovet ska jag och Johanna kanske åka själv till Göteborg och till Gävle med mami. Skönt att få komma bort ett tag. Igår höll jag på å spy hela kvällen, de sög men idag äre lite bättre. Livet suger än men de finns inte mkt man kan göra så jag lever skiten ändå. Jag ska även gå till nån familjerådgivning å snacka om varför jag hatar min familj å skit, kmr bli svårt eftersom jag inte riktigt vet själv. (Då menar jag min riktiga familj som jag bor hos, inte farsan. Han vet jag.)

Nu ska jag dra ut Johanna å ner till stallet så jag kan rulla igång min dag. Hejråh!

Bild på min söta lillasyster som lärt sig sitta nu. Hon blir 6 månader men 6:de oxå, gratz till henne, lill bejb. <3


Måste bort!

Fan va less jag e nu!
Så fort jag kmr innan för dörren här så får jag hög puls och svårt att andas. (Vet inte varför.) Jag kanske inte kmr få nån fucking stödfamilj så då blir jag kvar här och då svär jag att jag rymmer!
Gaah! Hatar den här familjen..!
Jag va iaf hon min storebror och Kicki idag och firade deras dotter Agnes som fyller 2 år snart. Kändes bra å inte va hemma men man hamnade ju såklart här igen ändå..
Från fredag till lördag var jag hos min farsa, de va ett helvete. Fanns fan INGET å göra.. Men på lördag kväll när jag va tbx till Torvalla så va jag med Stefan. Vi drack lite och jag somnade hos han, så nu på söndags morronen så åkte jag hem å sen drog till min brosa.

Kändes sjukt bra å va full vill jag lova! Vill alltid ha den känslan.
Nu ska jag gå å slå ngt, sen röka.


Lite konstiga sms jag skickade igår..?

Första till Elina som typ undrade vad jag gjorde. Jag skrev; Hej, dricker. (; Vad in set?

Andra va till min mami som skulle hämta mig från Stefan på natten. Jag svarade; Ska du hämta mig elr hansat du mig när jag har vaknat?

Tredje va till svaret jag fick jag min morsa. Jag skrev..?; Okej, kom senare då. Jag sover bra. (:


 

As gammal bild på Agnes.

Skit på er!

Det vänder på en sekund.

Igår bestämde jag att jag skulle må bra, skita i allt som hänt och bara gå vidare. Det har vänt.. Jag hatar det här!
Jag å mami har iaf pratat om jag ska flytta elr inte. Det lutar åt att jag ska få en stödfamilj att bo hos då jag verkligen vill här ifrån. Vi sak även åka bort på lovet några dagar till Gävle och förhoppningsvis till Göteborg.

Jag var på media idag oxå å kollade lite, de va inte mkt att göra å jag fick sluta innan 10 så då drog jag till skolan och åt lunch med klassen och sen drog jag till John Bauer och rökte med Stefan. Stefans blogg -->  (http://soclog.se/p/f.html?url=http://stefanlindholm.blogg.se/2010/march/nyaste-versen.html).
Sen åkte jag hem å sov några timmar (äntligen!) och sen åkte jag till stallet å sen på kvällen var jag med Stefan igen. Känns sjukt bra att slippa vara här hemma, man mår så mkt bättre. Men ah man måste ju tyvärr tbx oxå. -.-
När Jag å Johanna kom hem från Stefan så åkte vi lite longboard å Johanna höll på å wurpa. *skadeglad*

Nu ska jag knarka ihjäl mig, Hej då!

Brev till mig själv.

Jag ska skriva ett brev till mig själv om hur jag ser på mig själv genom mina ögon.

Ditt hår är aldrig perfekt och kmr aldrig kunna bli. Du har inga bröst och din mage är stor som ett berg, ät inte för då förändras inget! Dina ben är feta och går ihop till fan halva låren och uppåt, och smalbenen måste tränas lilla du.
Fötterna är små, men mindre är händerna. Ingen gillar det, ingen tkr det är fint. Ditt ansikte är långt ifrån bra!
Finnar, ärr, torra läppar och tjocka tjocka kinder och hals.. Ryggen ska vara smal och tunn, men din har fan till och med fett där. Konstigt att ingen älskar dig? Du ser förjävlig ut! Ändra dig! Ingen vill ha ett fetto.
Rumpan är föööööör stor den måste bli mindre, det vet du. Om 5-6 kilo kanske folk kan se på dig utan miner elr tankar om att du är fet och säkert bara äter så fort du har chansen.
Och det att du måste göra dig illa för att må bättre håller inte i längden, de håller inte alls. Tänderna är långt ifrån bra, dom är gula och fula! Dina ögon har tappat gnistan och du måste täcka ansiktet med smink för att känna dig mänsklig. Öronen gömmer du bakom ditt fula hår för att du skämms. Finns det något du är nöjd med? Nej, för du har rätt. Det är alla andra som försäker dig att må bra, men lyssna inte, lyssna på rösten i sitt huvud som talar om sanningen för dig.
Ingen är perfekt men de flesta är iaf inte som dig, operfekt på alla sätt.

Göm dig i ett skåp så alla andra slipper se dig, för det är exakt vad du är. Ett stort skåp som kan skickas runt med en lyftkran.
Du hade tur att en vågade ta i dig. Jag skulle inte änns kollat på dig. Du äcklar mig!

Uppdatering om mitt kaos till liv.

Halloj!

Jag har för mkt i huvet nu så jag tänker inte skriva mkt. Men lite upppdatering. Jag funderar starkt på att flytta, min mami vill att jag ska flytta till en fosterfamilj elr vad de heter och jag börjar tänka att det kanske skulle vara bra för mig att få komma bort från allt. Skolan suger och det går inte sååå bra i skolan eftersom jag typ inte varit där ngt.
Jag ska bli anmäld till ätstörningsenheten nu. Jag sak fortsätta gå till skolfukkingdoktorn som vägrar skriva ut sovgrejjs så jag ska kunna somna på nätterna. Känns värdelöst att gå dit men men..
Jag har sagt upp kontakten med min papi oxå, han suger!
Orkar inte skriva mer, men ni märker ju att mitt liv suger.
Nu ska jag ut å röka.

Peace out!


RSS 2.0