And so it goes on..

Hej, smärtan i handen/armen/armbågen gick över till nästan ingen smärta alls ett tag imorse men nu är det tillbaka igen.. Kan inte röra tummen nästan, så jädrans jobbigt!
För er som läser och inte redan visste så har jag fått nån wierd skada på tummen från skolan när jag rev en mur jag hade byggt med fel verktyg då jag inte hade fått en murarhammare, och sedan eftermiddagen den dagen har jag haft ont..
Jag har varit på hälsocentralen, handspecialisten, hand terapeft och 2 olika sjukgymnaster för att få till handen.
Handspecialisten var den bästa i hela staden där jag bor och han sa att om jag har tur så är det borta när jag är 50 år, mer kunde han inte göra. Tycker det är sjukt dåligt!
Jag är inte änns 18 år och har redan så mycket problem men min kropp. För då när jag var till honom hade jag bara fel på tummen men jag sa att det kändes som att det började sprida sig till handleden men ah han gjorde ju inget heller. Nu är det handleden också som knakar och har konstant ont även armbågen som jag har ont i och axlarna (som jag haft flera år) och nu alla fingrar på handen. Just för tillfället är mina fingrar väldigt svullen och jag har ont, så mami ska ringa doktorn imorgon för han måste göra något nu.
Men ah, jag skriver sen vad han sa så ska ni få se vad lite dom gör. Det minsta han iaf kan göra är att starta en utredning och prova sig fram..

Men nu tänker jag inte klaga mer. Sitter och kollar på ett program om world trade center. No words can help them now. Så jag tänder ett ljus istället.
Sova nu sen plåga mig igenom skoldagen imorgon i hopp om att jag inte har så ont.
Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0