Sysselsättning

Hej alla älskade, underbara läsare! Uppskattar verkligen att så många kollar min blogg varje dag även fast jag inte bloggar, ska prova blogga lite oftare. (:
Just nu bloggar jag för att hålla mig upptagen så jag inte märken när spökena kastar ner något i köket eller släcker lamporna. Hatar att vara helt ensam hemma så inatt blir det ingen sömn kan jag nästan lova och inte kika på något som har med något läskigt att göra.
Idag fyller min mami år. Världens bästa mamma! Grattiz till henne. (':
Ehm ja vad har hänt sen sist? Jag har kikat på vinterakros show, bilder kommer såfort jag får dom av Ellinor.
Jag har haft min första APU-månad, det var kul men sjukt jobbigt att gå upp så tidigt när man inte kan sova om nätterna. Nu i skolan går det bra, jag ligger inte efter i något utom engelska b kanske. Sjukt svårt!
Ja senaste tiden är det krogen som har jänt bara, varit ut sjukt ofta, nykter dock typ varje gång.
Funkar bäst utan alkohol i kroppen. Sen är det typ inte så mycket mer tror jag..
Jag och Johanna har klätt granen idag, den blev as fin! :D
I tisdags så var vi i storakyrkan och kollade på musikarna som hade jätte fint luciatåg och senare på dagen gick vi på vinterakros show igen. Men som sagt bilder kommer.
I helgen var vi först på kapten röd och våran kusin som tydligen kände Björn (Kaptenen) fick komma upp på scenen och sjunga med honom. Lagomt svartsjuk, såg en som var sjukt lik en vän som gick bort för några månader sen också, det gjorde mig lite nerstämd för jag trodde verkligen att det var han som kom tillbaka till oss, efter jag såg "honom" sjöng dom saknade vänner också. Fick bita mig i läppen för att inte börja gråta.
Dagen efter var det vollyboll Beach turnering, jag och Johanna sög men det var riktigt roligt! Sen på kvällen var vi ut och åt med laget sen drog alla 18+ in på krogen och ägde strippstångarna!
På söndagen blev det till att dra på träningen på kvällen som slutade med att alla upppdaterade om vad som hände på krogen för de som itne var där eller inte minns riktigt. Super roligt iaf!
Men ah det är inte mycket mer som hänt tror jag faktiskt.
Bloggar mer när jag har lite bilder.
Btw, jag är röd/svart hårig nu så hojta om ni är osäker på om det är jag om ni ser mig!
Peace out!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0